Freeeedag!!!!!

Halojsan!
Änterligen e det FREEEEDAG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Som jag har längtat!!!!!!!!
I dag har jag varit  trött, somnade om efter att pappa väckte mig i morse:/
Men strax ska vi åka och handla!

////////////////Kram kram


Frågehörnan!

Heej!  Då e det dax för min första (av många)

Nu e det dags för frågehörnan! den första av många! Fråga vad NI vill!!!!!!!!

/////////////Kram kram 


Hotel Taurito Princess



Det e detta hotellet mamma å jag ska till!!!!!!!!!!!!!!!!! ÄLSKAR läget & utsikten, det e garanterad havsutsikt och balkong!:D LÄNGTAR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


////////////////Kram kram


Heej!

Heej!<3

Min dag i dag har varit ganska trökig. Men jag är nöjd med det jag gjorde på EA-passet! Jag gjorde no, so och lite svenska. När jag skulle hitta sista svaret i no:n så läste jag högt och Louise typ filmade mej xD as kul :P! Hon kanske lägger ut den på sin blogg:  http://www.pudelflikkan.blogg.se/  . Sen, efter skolan, gick Viktoria och jag till hennes pappas jobb (skjuts hem). När vi kom hem till Viktoria va vi båda hungriga, så vi gjorde vanilj-milkshake!!! MMMMuuuuuuuuuummmmmmmssssss!!!!!!!!! Sen skulle vi typ gå på gå-band, men vi hittade inte två saker till den som man var tvungen att ha, så vi fick hitta på måt annat. Sen, lite senare, spelade vi in en film:D Den va lite zeppad, men men:P
Och nu e jag hemma O_o
Aja...Herrå alla sööötnowsar!!!<3<3<3

///////////Kram kram


INGA frågor!

Du tror du är bäst. Du tror du är värst. Men du kan inte glömma allt. Du kan inte glömma allt i livet. Du lever bara en gång, EN gång. Och du har fått chansen att leva. det är ditt liv, men glöm inte bort allt annat runtomkring. Varför blev det dom det blev, undrar man. Se dig omkring, du finner svaret. Jag har hittat det.
När och om du hittar det, tänk då ut en lösning. Men glöm inte livet och alla som finns där för dej.


INGA komentarer!

Ibland förstår inte jag. I livet tycker jag att man ska välja. Visst, dat kan va svårt! Men så är det. Tyvärr kan man välja fel, och det har du gjort. Du gör allt svårare genom att du valde den här vägen. Men du kan byta riktning. Visst det blir många uppoffringar, men det kommer det vara värt. Jag lovar! Byt riktning, gör det. Det är för din skull.


Plugg hos Viktoria!:D

Halojsan bloggen!
Just nu sitter jag hemma hos Viktoria och pluggar...eller, ah, viktoria pluggar och jag bloggar:D
Jag är as glad!:D Jag kan typ alla tyska glosorna! OCH engelska glosorna (fast engelska glosorna e lätta!):D
Viktoria påstår att hon är tjock! Vilket vi alla vet är lögn! Just nu tror jag att Viktoria komenterar min blogg ;P
Men jag bloggar kanske mer sen!

////////Kram kram

P.S.
För typ 10 sekunder sen satt Viktoria så här: " Författare, författare, författare!" och skakade med händerna i luften!

///////////Kram kram....igen<3


Miin dag!

Heej<3

Så här va typ min dag:
Jag gick upp typ strax efter 7 i morse. Sen gjorde jag ordning mej i typ 20 min.
Sen gick jag ner och åt frukost... Typ kl. 8:50 gick jag till skolan. det va lite stressigt eftersom att vi skulle börja kl.8 :S + att det va halt ute så det skulle ta ännu längre tid än vanligt...men som tur va, han jag, alexina va sen;D
När alla änterligen kommit in i klassrummet, började no:n. vi skrev...och skrev...och skrev;P sen visade alexina oss ett experiment. Hon hälde typ salpetersyra på en sockerbit och den typ förkolnade:S as läskigt att se.
Sen hade vi typ värdens längsta matte lektion (det kändes så iaf). efter matten hade vi idrott på skarpe (skridskor). Men som tur va skulle jag till tandläkaren (eller tur i oturen tyckte jag ). När Viktoria och Louise stannade vid skarpe fortsatte jag hemmåt. När jag kom hem hade mamma precis börjat koka ägg till min macka, det blev min lunch. Sedan gick mamma ut och började skrapa bilen medans jag borstade mina tänder. Jag låste ochgick ut. När vi kom fram till tandläkaren anmälde jag mej och så satte vi oss  i väntrummet. Sedan blev jag in ropad. Jag hälsade på min tandläkare, han va typ världens bästa tandläkare! Eftersom at jag sa att jag va ganska nervös och lite rädd, förklarade han typ as noga hur allt skulle gå till. Det som jag tyckte va ku lnär han visade allt va att han sa så här: "och bara så du vet, bedövningen smakar skit" med ett leende på läpparna. Och så la jag mig ner och så började det. "Nu kommer det sticka till lite" sa han. Men jag kände nästan inget och så sa han varje gång han sprutade in bedövningen, vilket jag tyckte va jätte snällt! Sen började han snacka om nåt skal elr nåt som jag inte riktigt fattade, så sa han:" nu ska jag bara känna lite här" å jag tänkte " okej det går la bra" sen så ramlade typ nåt ut på min kind, å han bah:" då va skalet borta" å jag tänkte "aja, ta ut tanden nu bara" å hon som typ va hans assistent typ bah: "Då va det klart" å jag typ bah: "va?!" så det där skalet han snack om va själva "tanden" xD!!!!! Så det blev ett VÄLDIGT lyckat tandläkarbesök :D. 
Sen hade mamma å jag typ planerat att om jag inte mådde bra skulle jag hänga med mamma till jobbet (jag hatar ju att va ensam hemma), men jag mådde ju bra så jag fick åka tillbaka till skolan.  
Sen hade vi lunch. På lunchrasten satt Louise, Viktoria och jag i sofforna (som vanligt). Fast vi satt inte som vi brukade, för Lollo brukar sitta i mitten och Viktoria längst in och jag längst ut, men i dag satt/låg Lollo på mej (misstålka EJ!!!). Och så helt plutsligt fick jag värsta ont i tandköttet typ och ont  ihuvudet. Så vi gick till skolsyster och bad om en panodil, och det fick jag. Sen blev det bra:D Sen hade vi so. Då gick vi upp på loftet och gjorde några uppgifter. Sen hade vi typ tyska.

Japp...det va typ hela min dag sammanfattat:D

//////Kram kram


Ny blogg!

Halojsan! då har man en ny blogg! Min gamla blev ju typ knäpp, så jag skaffade en ny:D
Just nu sitter jag jag och snackar med viktoria via webbcam;D besök gärna: http://havsflickan.blogg.se/ (lösenord krävs)!
Tyvärr sitter jag och gör eng och tyska glosor också...på glosboken.
Därför måste jag tyvärr sluta:( lägger in mer om dagen när jag har pluggat klart:D

/////Kram kram


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0